HÍREK

Végre a teljes Vienna Test System keretrendszer magyar nyelven!

Jó hír azon meglévő és leendő partnereink számára, akik nem szolgáltatásként használják a Vienna Test Systemet (VTS), hanem saját maguk végzik, vagy fogják végezni a méréseket: mostantól nem csak a szoftver számos tesztje, hanem végre a teljes keretrendszer is elérhetővé válik magyar nyelven! A VTS 2008-as magyarországi indulása óta ez az egyik legnagyobb mérföldkő a szoftver fejlesztésében, az új design, az SQL-adatbázisra való átállás és néhány zászlóshajónak számító teszt (SMART, BFSI, B5PS, WAF stb.) bevezetése óta.

Eddig a szoftvert angolul, németül, illetve további 14 nyelven lehetett használni. Ez alatt azt értjük, hogy bár a magyar anyanyelvű tesztalanyok természetesen magyar nyelven töltötték ki a teszteket, a személyes adatok rögzítése, a beállítások megváltoztatása, a tesztek indítása, vagy épp az eredmények megtekintése jellemzően angol nyelvű gombok, menüpontok használatával történt. A legújabb verzióban azonban már nem csak a tesztelés zajlik anyanyelvünkön, hanem az adminisztrátorok is magyar nyelvű felületen kezelhetik a szoftvert, még egyszerűbbé téve ezáltal a VTS használatát. Ennek eléréséhez mintegy 3000, a VTS keretrendszerben megjelenő kifejezést, mondatot kellett lefordítani.

Közben a magyar nyelven elérhető tesztek és tesztszettek köre is folyamatosan bővül, jelenleg 64 magyar nyelvű teszt közül választhatunk, melyekről itt tájékozódhat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!