Fizzinity

Csapatépítés és egymáshoz kapcsolódó csapatok

Az elmúlt néhány évben drasztikusan felerősödött a munka individualizációja. Mi hiszünk abban, hogy bármilyen üzletágban a siker kulcsa a csapatokon belüli, illetve azok közötti kapcsolat, hiszen az egymáshoz kapcsolódó csapatok előre mozdítják az innovációt és a közös alkotást az üzleten belül. A csapatépítés így most még fontosabb lett, mint valaha.

A Fizzinity egy interaktív és inspiráló csapatépítő felület, amely egy mély, személyes szinten köti össze a csapattagokat. Kérdéseken és nehéz kihívásokon keresztül ismerhetik meg egymást jobban a csapattagok és közösen fejleszthetik az együttműködést, miközben jól is érzik magukat együtt.

Fizzinity eredmények

  • Csapatépítés: a csapatok jobban kapcsolódnak egymáshoz.
  • Csapatmunka: fejleszti az együttműködést és a kommunikációt.
  • A csapattagok jobban megismerhetik egymást, friss és új benyomásokból.
  • A csapatok új élményeket és közös emlékeket teremtenek.

A játék

A Fizzinity platform kimondottan arra lett kifejlesztve hogy serkentse az együttműködést és a kommunikációt a csapatokon belül. A játék kezdetén a résztvevők számos személyes kérdést válaszolnak meg. Később az ezekre adott válaszokat a játék arra használja fel, hogy egyedi és kihívásokkal teli tartalmat, kérdéseket és feladatokat hozzon létre, bevonva az összes játékost a csapatban.

Ahogy haladnak előre a játékban, a csapattagok új dolgokat fedeznek fel egymással kapcsolatban és megtanulják, hogyan tudnak együtt megbirkózni az egyre bonyolultabb feladatokkal. Ráadásul a játékon belüli kérdések és feladatok akár személyre is szabhatók a szervezet igényei szerint. A Fizzinity játszható online, hibrid és személyes formában is.

  • Használatra kész – személyre szabható
  • 1 – 2 óra 
  • Csapatonként 3 – 8 fő
  • Igény esetén facilitátor is igénybe vehető 
  • Online, hibrid vagy személyes

Tapasztalatok a Fizzinity-vel

„Az idő csak úgy elrepült. Mikor letelt az időnk, olyan érzésem volt, mintha csak most kezdtük volna!”

„A Fizzinity nagyon jó, óriási siker volt. Egy kis szünet a darálóban. Még a Country Manager is részt vett a játékban és nagyon lelkes volt!”

Hívjon minket:

Közvetlen számunk: +36 70 602 7050

Vagy küldjön üzenetet: