Selfie 360 

360 fokos online visszajelző eszköz

A működésünkben való változás és fejlődés legerősebb mozgatórugója a belső indíttatás. Egy változásra vágyó személyt azzal tudunk a leghatékonyabban támogatni, ha megadva neki a bizalmat, a kezébe adjuk fejlődésének irányítását.

Ennek eszköze lehet a Selfie 360, ami egy minden érintett számára biztonságos, zárt platform, ahol a változni vágyó vezető releváns információkat tud gyűjteni aktuális működéséről, a szervezet erre való rálátása nélkül. Az eszköz olyan visszajelzésekkel segít, mint amilyeneket a munkatársai osztanának meg róla egy munkahelyi, igazán bizalmi, kávé melletti csevegés közben. Az így megszerzett ismeretekkel önállóan, vagy külső segítséggel célirányosan tud dolgozni és feladatokat, vállalásokat kitűzni fejlődése érdekében.

A 360 fokos online visszajelző eszközünk különlegessége, hogy nemcsak a visszajelzők számára biztosítja a maximális anonimitást, de a vezető számára is megadja azt a biztonságot és felhatalmazást, hogy eredményeit kizárólag ő láthatja, szabadon döntve arról, hogy a szervezetet milyen mértékben vonja be saját fejlődésébe.

Támogassuk bizalommal a fejlődést!

Személyes fejlődés

A Selfie 360 egy online elérhető visszajelző eszköz, ami segít a kitöltőnek felismerni és tudatosítani alapvető vezetői tulajdonságait és működését. Az eszköz alkalmazásának célja, hogy segítse a résztvevőt egyéni és szervezeti fejlődésében.

Az önreflexió során a résztvevő egy ötfokú skálán reflektál teljesítményszintjére különböző dimenziókban. Majd rangsorolja ezeket a dimenziókat relevanciájuk szerint. Ezután lehetősége nyílik felkérni visszajelzésre max. 10 személyt a közvetlen környezetéből, akik a pontozáson túl szöveges visszajelzést és komplimenteket is adhatnak. Ez szolgál alapul további beszélgetésekhez és a kapcsolatok építéséhez.

360°-os visszajelzés

Az eredmény egy könnyen értelmezhető mátrixban jelenik meg, melyben a dimenziók teljesítményszint és relevancia szerint vannak osztályozva. Lehetőséget ad arra, hogy a vezetők összevessék önértékelésüket a külső visszajelzők észrevételeivel.

Így jön létre 360 fokos kép a mindennapi működésükről, erősségeikről és fejlesztési területeikről, illetve segítséget nyújt a lehetséges vakfoltok feltárásában.

A Selfie 360

  • 100 % anonim, mivel kizárólag a kitöltőnek van hozzáférése. Ez biztonságos platformot nyújt a teljes őszinteséghez.
  • Könnyen, egyszerűen és gyorsan kitölthető online felületen.
  • Átlátható, moduláris egyéni visszajelző riport.
  • Szöveges visszajelzésre, kommentekre ad lehetőséget.
  • A fejlődés eredményességének felmérése céljából újra alkalmazható, ismételhető.
  • Igény szerint testre szabható.

Selfie 360 – az élmény

„A Selfie 360 óriási segítség volt abban, hogy lássam miben vagyok jó és miben kell még fejlődnöm. A kérdőív, a kitöltése után a visszajelzésre felkért kollégáimmal értékes és számomra nagyon hasznos beszélgetésre adott lehetőséget.”

„A Selfie 360 nyújtotta élmény a már meglévő erősségeim használatára és további kvalitások fejlesztésére ösztönöz. Így még hatékonyabban tudok működni mind a munkámban, mind a magánéletben.”

Hívjon minket:

Közvetlen számunk: +36 70 602 7050

Vagy küldjön üzenetet: