TeamUp

A tanuló szervezet fontossága

Egy tanulságokat levonó szervezeti kultúra elengedhetetlen ahhoz, hogy fenntartsuk és növeljük a teljesítményt. Egy ilyen szervezeti kultúra kialakítása viszont megköveteli a munkavállalóktól, hogy folyamatosan fejlesszék magukat és növekedési lehetőségeket keressenek.

A TeamUp-pal való játék arra bátorítja a csapatokat, hogy  biztonságos és néha meglepő módon fedezzék fel az erősségeiket és a fejleszthető területeiket mind csapatszinten, mind pedig egyénileg. A TeamUp játék közben a játékosok megvitatják egymással a fejlesztendő területeket, megoldásokat keresnek, ami serkenti a kíváncsiságot és eközben még jól is érezhetik magukat.

Mit biztosít a TeamUp?

  • Hozzájárul egy biztonságos tanuló szervezet kialakításához, beszélgetéseket bátorítva kifejezetten releváns kérdésekről.
  • Arra ösztönzi a résztvevőket, hogy lássanak túl a saját szerepük határain, segítsenek egymásnak és együtt sikereket érjenek el.
  • A résztvevők megtapasztalhatják és kialakíthatják azt a gondolkodásbeli váltást, ami szükséges ahhoz, hogy egy magasan teljesítő és tanulságokat levonó szervezeti kultúrát hozzanak létre.
  • A játékosok átélhetik azt az élményt, hogy a visszajelzések adása és fogadása az egyéni és a csapat szintű teljesítményt is egy magasabb szintre emeli.

A játék

A TeamUp intenzív együttműködésre ösztönzi a résztvevőket. A másoktól érkező visszajelzés itt elengedhetetlen a sikerhez. Minden csapattag birtokol olyan információkat, ami hasznos lehet a többieknek. Ha ezek az információk megfelelően vannak megosztva, mindenki a legjobbat tudja kihozni magából. A legfontosabb tanulság az, hogyha egy játékos nyer, akkor mindenki nyer.

A ‚Torpedó’ játékot metaforaként használjuk a valós munkahelyi helyzetekre, fokozatosan újabb és újabb kihívást jelentő és egyre bonyolultabb elemeket behozva. Ez biztosítja az alapot arra, hogy átemeljük a csapat játékban szerzett tapasztalatait az aktuális munkahelyi szituációra, illetve hogy a csapattagok egymás között megvitassák a helyzetet.

A cél az, hogy a játékban szerzett tapasztalatokból megtanulják, hogy milyen csapatként sikert aratni és felismerjék, hogy a visszajelzések adása elengedhetetlen ahhoz, hogy elérjék a céljaikat.

  • Használatra kész
  • Személyre szabható
  • 4 óra
  • 3 – 6 fő (csapatonként)
  • Facilitátorral
  • Online, hibrid és személyes

Tapasztalatok a TeamUp-pal

“A szervezetben mindig mindenki nagyon kedves volt a másikkal. A vélemények sosem lettek egymással megosztva vagy megbeszélve.”

“A TeamUP segített nekünk megtörni ezt a céges kultúrát és létrehozta az információk szabad áramlását a csapaton belül. Ez a tapasztalat valóban nyomot hagyott és ennek köszönhetően az együttműködés és a csapat által elért eredmények ugrásszerűen megnövekedtek.”

Hívjon minket:

Közvetlen számunk: +36 70 602 7050

Vagy küldjön üzenetet: