KAPCSOLAT

Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal

Csapatunk tevékenységének fókuszában a vállalati HR munkapszichológiai eszközökkel történő hatékonyabbá tétele áll. Megközelítésünk szolgáltatásközpontú, az előkészítéstől a lebonyolításon át az értékelésig teljes körű támogatást nyújtunk.

A VTS segítségével több mint 400 kompetenciát mérhetünk

Az AT WORK-nél a világszinten piacvezető, 68 országban elérhető Vienna Test System (VTS) hazai képviselőjeként a digitális pszichológiai tesztek legszélesebb választékát kínáljuk – jelenleg 67 magyar nyelven is elérhető teszttel és 400-nál több mérhető kompetenciával – így bármilyen területen az adott pozícióhoz és szervezeti célhoz igazított tesztcsomagok állíthatók össze.

Assessment Center és Development Center

Assessment Center (AC) és Development Center (DC) programjaink módszertanát több 100 megvalósított program során tökéletesítettük. A munkakör sikeres betöltésében valóban előforduló és meghatározó szituációkat modellezük. Az igény szerint közösen kidolgozott AC/DC alkalmak értékelési rendszere objektív, magas elfogadottságúak mind a szervezetek, mind a résztvevők körében és magas élményszint mellett valósulnak meg.

További megoldásaink

Eszköztárunkat a további szervezeti működést segítő megoldásaink teszik teljessé. Ide tartozik a serious gaming, amely magával ragadó élményeken keresztül facilitál pozitív változást a szervezetben, illetve a 360 fokos visszajelző eszköz, ami az egyéni kompetenciák tudatosításán és fejlesztésének elősegítésén keresztül járul hozzá a vállalat sikerességéhez.

Munkatársaink

Kántor Judit
Kántor Judit
munka- és szervezetpszichológus, pszichológus, tanácsadó
Laczai Róbert
Laczai Róbert
ügyvezető igazgató, tanácsadó

Hajdú Anna
Hajdú Anna
sport szakpszichológus, pszichológus, account manager
Sipos Dorka Anna
Sipos Dorka Anna
tanácsadó, pszichológus
Fózer-Selmeci Barbara
Fózer-Selmeci Barbara
sport szakpszichológus, tanácsadó
Csordás-Németh Ágnes
Csordás-Németh Ágnes
account manager

AT WORK Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Címünk:
1095 Budapest, Soroksári út 18. 1/15.

Telefon:
+36 70 602 7050

E-mail:
atwork@atwork.hu

Írjon nekünk

Kollégánk hamarosan válaszol

    Iratkozzon fel hírlevelünkre!