MIÉRT MI ÉS A VTS?

Világelső tesztfejlesztő, több évtizedes hazai tapasztalat

Alaptevékenységünk fókusza a vállalati HR munka pszichológiai eszközökkel történő hatékonyabbá tétele. Tevékenységünk abszolút szolgáltatásközpontú, az előkészítéstől a lebonyolításon át az értékelésig teljes körű támogatást nyújtunk.

Az At Work csapata a mérési terület két leghatékonyabb módszerét kínálja: a digitális teszteket és az AC/DC-t.

A VTS segítségével több mint 400 kompetenciát mérhetünk

Az At Work a világszinten piacvezető, 68 országban jelen lévő Vienna Test System (VTS) hazai képviselőjeként a digitális pszichológiai tesztek legszélesebb választékát kínálja – jelenleg 64 magyar nyelven is elérhető teszttel -, így bármilyen területen az adott pozícióra, szervezeti célra szabott tesztcsomagok állíthatók össze.

A VTS használatával így egy rendszeren belül 400-nál is több kompetenciát mérhetünk.

A Vienna Test System magyarországi forgalmazójaként az At Work munkapszichológusai és HR szakemberei a különféle tesztmegoldások mély és átfogó ismeretével a megrendelő igényeihez és céljaihoz igazítva választják ki azokat a teszteket, illetve kompetenciákat, amelyeket a legjobb döntések meghozatalához mérni érdemes.

AC/DC programjaink módszertanát több 100 megvalósított program során tökéletesítettük. A munkakör sikeres betöltését meghatározóben valóban előforduló szituációkat modellező, igény szerint a megrendelővel közösen kidolgozott AC/DC alkalmak értékelési rendszere objektív, szervezeten belüli elfogadottságuk pedig kiemelkedően magas.

A tervezés, megvalósítás és értékelés teljes folyamata során végig maximális támogatást nyújtunk.

Miért velünk?

Digitális tesztek: Rugalmas, az adott pozícióra, szervezeti célra szabható tesztmegoldások.

Rugalmas mérési helyszín: Belvárosi tesztközpontunkban vagy nagyobb létszám esetén a megrendelő telephelyén. A tesztelés (főként személyiségtesztek esetén) történhet online is.

Rugalmas üzleti konstrukciók: tesztek, tesztcsomagok igénybe vehetők szolgáltatásként, rendszeres mérés esetén megvásárolhatók (Az önálló használathoz szükséges képzések biztosításával).

Vásárolhatók korlátlan ideig érvényes kreditek vagy az adott időszakon belül korlátlan tesztelést biztosító (éves, kétéves stb.) licencek.

AC/DC programok

AC/DC programjaink magas elfogadottságúak mind a szervezetek, mind a résztvevők körében, magas élményszint mellett valósulnak meg, az értékelés objektivitását maximalizáljuk szubjektivitását minimalizáljuk.

Komplex, mindenre kiterjedő értékelést adunk, a program végéig, igény szerint a döntéshozatal során is teljes körű támogatást nyújtunk.

 Keressen minket:

Közvetlen számunk: +36 70 602 7050

Vagy küldjön üzenetet:

    Iratkozzon fel hírlevelünkre!