2019. NOVEMBER 7. CSÜTÖRTÖK

BUDAPEST

MÚLT = FELADATOK

Ki tudja megoldani egy szakasz vezetését, titkosügynökként információkat szerezni egy idegen országban, vagy épp levezényelni egy zöldmezős beruházást? Ezek olyan helyzetek, amelyek nem megfelelő kezelése komoly problémákhoz vezetnek.

Ezért az AC eredetileg ilyen konkrét problémamegoldási helyzetekben mérte a szakmai felkészültség és tudás alkalmazási módját.

JELEN = KOMPETENCIÁK

 A jelenben – talán a problémahelyzetek számának növekedésével párhuzamosan – abból a feltételezéből dolgozik az AC, hogy ha kellő mennyiségben és minőségben állnak rendelkezésre kompetenciák, akkor sikeresen tudják kezelni a munkatársak a különböző problémahelyzeteket.

De valóban sikeres maratonista lehetek ha 100 méteren kiváló vagyok?

JÖVŐ = VISELKEDÉSEK

Az AC jelenkori és múltbeli koncepciója is végső soron azt az elvárást igyekezett kezelni, hogy a munkatársak sikeresen kezeljék a szervezeti helyzeteket. Hát legyen! Nézzük akkor ezt!

Elemezzük azt, hogy mi a hozzáadott értékük egy-egy konkrét feladathelyzethez és tárjuk fel azt a szerepet, amit  maguknak sajátítanak mindeközben.

ELŐADÓK

Laczai Róbert
Laczai Róbert

Épp 20 éve, hogy először találkoztam az AC-val. Laikusként volt alkalmam beülni egy programra megfigyelőként és fogalmam sem volt mi történik ott – illetve, azt hittem, hogy pontosan tudom mit látok, de ez súlyos tévedés volt részemről. Azóta elhivatottan keresem, mit és hogyan is tud ez a módszertan. Szakmai feladatom, egyben hobbym is figyelni az AC evolúciós folyamatát, valamint tetten érni, megalkotni a legjobb gyakorlatokat, alkalmazni a módszertan legfrissebb eredményeit.

Szabó Zsolt
Szabó Zsolt

Mindig is érdekelt, hogy az AC-ban mit is mérünk valójában, feladatokhoz való hozzáállást, kompetenciákat, viselkedéseket vagy éppen valami mást? Túl sokszor fordult elő velem, hogy úgy éreztem, hogy egy kompetenciában adott végső érték köszönőviszonyban sem volt azzal, amit a jelöltből valóban látni lehetett, közben viszont az AC összességében jól mutatta meg, hogy kitől mi várható a jövőben. A feloldást az adatok elemzése jelentette: az AC mérési egysége egyszerre több minden is lehet, és a mérési egységtől függően változhat az értékelés és a visszajelzés is. Az esemény során az AC-k fejlődési ívét bontjuk majd ki: hogyan kezdődött, milyen most, milyen lehet a jövőben?

JEGYVÁSÁRLÁS

JEGYVÁSÁRLÁS

AT WORK és az AC, közös életút, reformálás:

Kompetenciamérésre specializálódott cégként több mint természetes, hogy a legmagasabb bejósló erővel bíró mérőeszköz, az AC/DC is része a szolgáltatási portfóliónknak.

Tapasztalt és jó szolgáltatók vagyunk. Mégis, sok száz program, több ezer mérési helyzet után még mindig bukkanak fel olyan kérdések, amik egyértelműen jelzik, hogy ez a módszertan még fejlesztést igényel, nincs olyan ‘jó gyakorlat’, amivel elégedettek lehetünk. Ez a produktív elégedetlenség vezetett minket az eddigi fejlesztéseinkben is:  az azonnali értékelés bevezetésében, az élményalapú programok megalkotásában, az AC/DC és a CSR összekötésében, vagy épp a coachinggal támogatott, azonnali visszajelzéseket tartalmazó DC programok megalkotásában.

A még megválaszolatlan kérdéseinkre, kétségeinkre, igényeinkre egyaránt keressük a választ a nagyvilág gyakorlatában, a tudományos kutatási eredmények között, saját fejlesztéseink visszajelzéseiben. Tényként kezeljük, hogy az AC/DC módszertant meg kell újítani, a jelenlegi szakmai/piaci gyakorlatnál van jobb. Felelősségünknek érezzük ezt a felismerést, tudást megosztani minden ügyfelünkkel, partnerünkkel.

Praktikus információk

Helyszín megközelítés – hamarosan

A helyszín leírása – hamarosan

Iratkozzon fel hírlevelünkre!