HÍREK

Kiválasztás és alkalmasságvizsgálat a Vienna Test Systemmel

A visszajelzésre tekinthetünk olyan munkahelyi szükségletként, amit igen nehéz kielégíteni. Azaz gyakran érezhetjük úgy, hogy soha nem elég belőle.

A „visszajelzés” szóra a Google közel 10M találatot ad, annak célja, helye, módja, módszertana és még számtalan összefüggés szerint. Képzésünk abban egyedülálló, hogy specifikusan a Development Centerekhez kapcsolódó visszajelzések módszertanára fókuszál.


A DC módszertan a kompetenciamérések között különleges helyet foglal el, hiszen valójában közelebb áll a fejlesztési aktivitásokhoz, mint a mérési helyzetekhez. Ennek megfelelően a programhoz kapcsolódó visszajelző alkalmak leginkább a támogatásról és az egyéni fejlődés melletti elköteleződésről, elkötelezésről szólnak. A legjobb esetben is mindössze néhány óra alatt el kell érnünk, hogy az érintett megértse, elfogadja, magáévá tegye, beépítse és elkötelezetten tovább is vigye a saját fejlődéséhez szükséges üzeneteket. Szakmai vezetőként mindezek menedzselésére jóval több idő, hónapok, évek állnak rendelkezésre, mégis a visszajelzés az egyik leggyakoribb elem a vezetőfejlesztési programokban. Nem meglepő, hiszen nehéz jól csinálni.

Képzésünkön átadjuk tudásunkat a fejlesztő visszajelzések működtetéséről, amivel már másnap elfogadóbbá, elkötelezettebbé, cselekvőkészebbé, felelősebbé tehetik leendő és jelenlegi  kollégáikat, barátaikat, párjukat, gyerekeiket.

Várjuk jelentkezését!

A képzés időtartama: 1 nap
Időpont: 2019. május 28. (kedd) 09:00-17:00
Helyszín: Budapest központi helyén található rendezvényhelyszín (a regisztrálóknak e-mailen küldjük el a végleges helyszín-információkat)
Részvételi díj: 68 ezer forint + áfa / fő
Amennyiben egy szervezettől több résztvevő vesz részt a képzésen, a második főtől minden résztvevő 15% kedvezményben részesül.
Jelentkezés: az agnes.nemeth@atwork.hu e-mail címen

További információkért keresse Németh Ágnest ((+36) 30 607 2006), vagy nézze meg képzéseink között.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!