HÍREK

Miért használjuk a VTS-t? interjú Pintérné Sándor Ildikóval, a BorsodChem HR specialista munkapszichológusával

Pintérné Sándor Ildikót kérdeztük, hogy miért használják, illetve miért hasznos a BorsodChemnek a VTS használata.

Miért választottuk a Vienna Test Systemet?

Már régóta terveztük a vizsgáló eszközeink bővítését. Mivel a legtöbb vizsgálatot fizikai munkakörbe pályázókkal végezzük, így fontosnak tartottuk, hogy a munkavégzésük módjára, tempójára, hatékonyságára vonatkozó eredményeket is kapjunk. Emellett fontos az is, hogy megtudjuk, mennyire dolgoznak pontosan, önállóan, mennyire tudják követni az instrukciókat, és akár felügyelet hiányában is mennyire maradnak megbízhatóak. Mindezt a VTS tesztjei tudják nyújtani a számunkra, ezáltal egy jobb, megbízhatóbb előrejelzést kapunk a beválást tekintve.

Milyen tapasztalataink vannak vele?

Leegyszerűsíti a munkánkat. Kevesebb felügyelet szükséges a vizsgálat alatt, és a vizsgálatok instrukcióit sem kell nekünk elmondani annyiszor, ahány vizsgálatot végzünk. Az eredményekre vonatkozóan jól értelmezhető riportot kapunk. A pályázók visszajelzéseit tekintve sokan megjegyzik, hogy korábban nem volt ehhez hasonló vizsgálat, és élvezték, kedvelték a feladatokat.

Miért javasolnám más gyártó-, termelőcégeknek?

Nagyon elégedettek vagyunk a VTS-sel. Stabilan működik, nem igényel karbantartást, a működéshez szükséges technikai feltételek is könnyen teljesíthetők. Jól illeszthetők a meglévő tesztjeinkhez, kiegészítik azokat. Még több, még pontosabb, még megbízhatóbb információt kapunk a pályázó teljesítményére, képességeire vonatkozóan. A vizsgálaton kapott eredmények az eddigi tapasztalatok alapján összhangban vannak a felvételt követő munkateljesítménnyel. Tervezzük még több teszt beszerzését az ATWORK-től. Azon túl a beszerzés során a cég rugalmasan alkalmazkodott az igényeinkhez, gyorsak, segítőkészek és együttműködők voltak. Továbbá a kapcsolattartás is rendszeres, és a cég érezteti velünk, hogy fontos számukra a véleményünk, az elégedettségünk.

Érdeklődöm

Iratkozzon fel hírlevelünkre!