HÍREK

Tájékoztató a Cogni Plus képzésről

Az AT WORK Kft. kizárólagos hazai forgalmazásában elérhető CogniPlus számítógépes képességfejlesztő eszköz 15 éves életútjának újabb, fontos állomásához érkezett.

A CogniPlus minden olyan területen használható, ahol a program által célzott részképességek (pl. figyelem, memória, végrehajtó funkciók) még nem, vagy nem megfelelő módon fejlődtek ki (pl. gyermekkori idegrendszeri éretlenség, figyelemzavar, ADHD) vagy valamilyen esemény hatására károsodtak (stroke, agysérülések, MCI). Az idehaza elsősorban gyermekek kognitív funkcióinak fejlesztésére alkalmazott eszköz bekerült a szakmailag őt megillető környezetbe.

Az AT WORK Kft. és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karának stratégiai együttműködési megállapodása értelmében a jövőben közösen, együttműködve történik a CogniPlus szakmai használatára irányuló felnőttképzés, ill. pedagógus-továbbképzések szervezése és lebonyolítása. Ezzel az eddigi felhasználók és az újonnan érdeklődő szakemberek is, egy általuk jól ismert, elismert szakmai közösséghez csatlakozhatnak.

A képzés iránt érdeklődők a továbbképzésekre a gytk@barczi.elte.hu címen jelentkezhetnek.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!