WORKSHOP

Úgy vezetek autót, mint embereket? – Szakmai workshop

Mi a közös a vezetők és az élsportolók között? Milyen vezetői képességeket érdemes mérni a személyiségjegyek mellett? Miképpen törekedhet egy vezető az egyensúlyra a mindennapok során? Novemberi workshopunk alkalmával ezekre a kérdésekre fogunk választ adni.

A vezetői munkát gyakran hasonlítják – nomen est omen – a sofőrök, autó és motor sportot űzők tevékenységéhez: rugalmasságban, döntési számban és döntési sebességben, alkalmazkodásban. Olyan területeken, melyek segítségével a személyiségen túl a kognitív státuszról is képet alkothatunk. A vezetőfejlesztés hasonlóan a sportolók felkészüléséhez akkor igazán sikeres, ha célzottan, a legnagyobb változást, hasznot hozó területeken történik.
Workshopunkon bemutatjuk, hogyan lehet gyors, pontos, átfogó képet kapni a vezetők személyiség és kognitív státuszáról. Meghívott vendégünk Matics Zsolt pedig, aki csapatával élsportolók fejlesztésével foglalkozik, bemutatja, hogyan lehet ezen információk birtokában az életminőséget meghatározó módon megtartani az egyensúlyt a vezetők mindennapjaiban.

Dátum: 2022. november 15. 09:00- 12:30
Részvételi díj: Díjmentes, ám előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezés: az anna.hajdu@atwork.hu e-mail címen

Iratkozzon fel hírlevelünkre!