TESZTCSOMAGOK

Back office – Admin tesztcsomag

Ahogyan egy sikeres sportcsapat mellett sok-sok ember, egész stáb dolgozik a sikerért, úgy a vezetők és szakértők teljesítését is nagyban meghatározza azoknak az embereknek a munkája, akik pl.: foglalkoznak az ügyfelekkel, elkészítik a prezentációkat, beszámolókat, ellenőrzik az adatok pontosságát, asszisztálnak a szakmai feladatokban, … Sajnos gyakran akkor látszik csak valódi fontosságuk, amikor hibáznak. Nézzük mi kell ahhoz, hogy megbízható back office munkatársunk legyen!

Milyen esetekben ajánljuk az admin tesztcsomagot?

 • Olyan jelentkezők előzetes szűrése esetén, akiket adminisztratív munkakörben szeretnének alkalmazni a szervezetnél.
 • Adminisztrációs munkát végző kollégák esetleges fejlesztése előtt, a fejlesztendő területek és az erősségek azonosítására.

Miért hasznos a szervezet számára?

 • A megbízható és valid tesztekből álló számítógépes tesztcsomag jelentősen növeli a kiválasztási/fejlesztés-előkészítési folyamat objektivitását.
 • 1 órányi tesztelés után 24 olyan kompetenciáról kapunk képet, melyeket más módszertan (interjú, AC stb.) használatával nem, vagy csak nagyon korlátozott formában lehetséges felmérni.
 • Az eredmények segítségével támogathatja munkatársát a passzív karrierépítésben.
 • Az adminisztratív munkára való alkalmatlanságot beazonosítva elkerülhetők a szervezet számára káros események, költségek.
 • Az adminisztrációs munkakörre való alkalmasság beazonosításával megtérül az energia és anyagi ráfordítás az utánpótlás nevelés során.

Mit mérünk az admin tesztcsomaggal?

A 24 különböző, adminisztratív munkakörök szempontjából releváns személyiségvonást 5 főkompetenciába csoportosítva mérjük fel, ezek a következők: Logikai készség, Társas készség, Teljesítési helyzetekkel kapcsolatos viszonyulások, Figyelem és monotóniatűrés, Stresszel való megküzdés.

1. Logikai készség

numerikus intelligencia, verbális intelligencia

2. Társas készség

társas igény, érzékenység, versengés hiánya, önzetlenség, támogatás kérése

3. Teljesítési helyzetekkel kapcsolatos viszonyulások

Energiaszint, intellektus, kitartás, óvatosság, rendszeretet, produktivitás, elemzés, feladattervezés, céltudatosság, erőforrások kihasználása

4. Figyelem és monotóniatűrés

Igény a változatosságra, gyorsaság monoton feladatvégzés során, pontosság monoton feladatvégzés során, teljesítményváltozás az idő előre haladtával

5. Stresszel való megküzdés

Hajtóerő, mentális egyensúly, önfegyelem, teljesítés időnyomás alatt, teljesítés feladattorlódás esetén

Hogyan zajlik a tesztelési folyamat?

 • Az adatvédelmi nyilatkozat és tájékoztató kitöltése után:
  • küldünk egy linket, amivel a jelölt online, akár otthonról is kitöltheti a tesztcsomagot, vagy
  • a vezető a tesztlaborunkban tölti ki a tesztcsomagot, vagy
  • a cég telephelyén történik a tesztfelvétel.
 • Amint lezárult a mérés, a riportot azonnal elküldjük a megbízónak és – javasoljuk! – a teszt kitöltőjének is.
 • Tanácsadóink segítséget nyújtanak az eredmények értelmezésében, a következtetések levonásában, a jelöltek eredményeinek összevetésében, sőt szükség esetén csoportos értékelésekben is.

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunk iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Jelentkezés most

Esettanulmányok

Kamionsofőrnek jelentkezők alkalmasságvizsgálata

Kamionsofőrök alkalmasságvizsgálata

2015 októbere és 2017 áprilisa között összesen 1966 kamionsofőrnek jelentkező pályázó alkalmasságvizsgálatában vettünk részt. Mi természetesen a Vienna Test System külön erre a mérési programra összeállított tesztcsomagjával támogattuk ...

Így térül meg a VTS használata

A Vienna Test Systemet fejlesztő osztrák Schuhfried cég még a 2010-es évek elején készített egy hatástanulmányt, melynek eredményei kiválóan mutatják, hogy a VTS használata a kiválasztásban milyen forintosítható előnyökkel jár. ...

Hogy dolgoznak a fiúk a bányában?

Pelser és munkatársai 2005-ben végeztek el egy vizsgálatot dél-afrikai bányákban dolgozó nehézgép vezetőkkel. Ez egy kulcsfontosságú pozíció a bánya hatékonysága szempontjából: a nehézgép vezetők azok, akik feltöltik a rakományt, ...

TOVÁBBI TANULMÁNYOK

Iratkozzon fel hírlevelünkre!