WORKSHOP

21. századi megoldás a kék galléros munkavállalók tömeges tesztelésére – Az okostelefon, mint korszerű pszichológiai laboratórium – Szakmai workshop

A gyártással, termeléssel foglalkozó cégeknél gyakori igény, hogy a belépő munkatársak figyelméről, koncentrációs képességéről, logikus gondolkodásáról és személyiségéről információt kapjanak.

A nagy létszámú tesztelés eddig is nehézkes volt a legtöbb cégnek, az elavult eszközök, a jól felszerelt, a jelentkezők tömeges tesztelését lehetővé tevő pszichológiai laborok hiánya, vagy épp a kapacitáshiány miatt. A Covid helyzet ezt tovább nehezítette a személyes részvétel kockázata miatt.

A workshop során egy olyan tesztcsomagot mutatunk be, ami képes vizsgálni a fenti szempontokat, úgy, hogy a teszteléshez mindössze egy mobiltelefonra vagy bármely más, internetkapcsolattal rendelkező eszközre van szükség. A Schuhfried GmbH által kifejlesztett tesztcsomagban ún. „mobile-first” pszichológiai tesztek vannak, amelyeket kifejezetten mobiltelefonra optimalizálva fejlesztettek ki.

A logikus gondolkodást mérő INT, a figyelmet, koncentrációt vizsgáló TACO, és a személyiségjegyeket feltáró BFSI együtt megbízható információkat adnak a foglalkoztatást kizáró kompetenciákról.

A workshop során bemutatjuk azt is, hogy miként használjuk ezt a tesztcsomagot sikerrel egy termeléssel foglalkozó cégnél, ahol már több mint 130 személyt teszteltünk az elmúlt évben.

Várjuk jelentkezését!

A részvétel díjmentes, ám előzetes regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2021. december 7. (kedd) 09:00-10:30
Helyszín: online workshop Zoom felületen
(a regisztrálóknak e-mailen küldjük el a linket)
Részvételi díj: Díjmentes
Jelentkezés: az anna.hajdu@atwork.hu e-mail címen, 2021. december 6. 12 óráig.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!