WORKSHOP

Frontline vezetők mérése és fejlesztése – Szakmai workshop

Miért érdemes a csoport-, és műszakvezetőket kiválasztani és fejleszteni? „A hadsereg olyan erős, amilyen erősek az őrmesterei”, mondta Dwight Eisenhower, az első sorban harcoló vezetők fontosságára utalva.

Napjaink munkaerőpiacán sok cég már azt sikernek éli meg, ha minden pozíciót be tud tölteni, így aztán kevesebb szó esik a kiválasztás és fejlesztés jelentőségéről. Pedig a csoport-, és műszakvezetők megfelelő kiválasztása és fejlesztése soha nem volt aktuálisabb, mint most! A vezetői réteg nagy részét ugyanis ezek a vezetők teszik ki, ők irányítják például közvetlenül a munkaerő 80%-át. Ők vannak a legnagyobb hatással a fluktuációra, az általuk irányított emberek eredményességére, az ő attitűdjük, kommunikációjuk erősebben hat a dolgozókra, mint a felsővezetők hivatalos nyilatkozatai. Mind a munkaerő megtartása, mind az eredményesség szempontjából óriási versenyelőny ezeknek a vezetőknek a megfelelő kiválasztása és fejlesztése.

Workshopunk során azt mutatjuk be, hogy miként lehet korszerű kiválasztási eszközzel mérni a frontvonali vezetők hatékony működéséhez szükséges kompetenciákat. A saját gyakorlatunkból hozunk olyan programokat, amelyekben a tesztelés és az AC segítségével több száz vezető kiválasztásában segítettünk nagy-, közepes-, és kisebb vállalatokat.

Vendégünk lesz Héder Sándor, a Forlong Szervezeti Tanulást Fejlesztő Bt. vezető trénere, címzetes egyetemi docens, elismert szakértő a frontvonali vezetők fejlesztésében, képzésében. Mintegy 25 évnyi tapasztalaton keresztül mutatja be, hogy miként lehet a frontvonali vezetőket képessé tenni arra, hogy sikeres csapatot tudjanak felépíteni.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!