WORKSHOP

Serious gaming és fejlesztés? Szerintünk kéz a kézben járnak – Szakmai workshop

Az új, izgalmas és trendi serious game eszközcsaládunkat bemutató workshop sorozatunk 2. részéhez értünk. Decemberi workshopunk lehetőséget nyújt a most már Magyarországon az AT WORK Kft. forgalmazásában elérhető TeamUp serious game megismerésére.

Az alkalom során megmutatjuk, hogy a TeamUp intenzív együttműködésre ösztönzi a résztvevőket. A másoktól érkező visszajelzés itt elengedhetetlen a sikerhez. Minden csapattag birtokol olyan információkat, ami hasznos lehet a többieknek. Ha ezek az információk megfelelően vannak megosztva, mindenki a legjobbat tudja kihozni magából. A legfontosabb tanulság az, hogyha egy játékos nyer, akkor mindenki nyer.

A ‚Torpedó’ játékot metaforaként használjuk a valós munkahelyi helyzetekre, fokozatosan újabb és újabb kihívást jelentő és egyre bonyolultabb elemeket behozva. Ez biztosítja az alapot arra, hogy átemeljük a csapat játékban szerzett tapasztalatait az aktuális munkahelyi szituációra, illetve hogy a csapattagok egymás között megvitassák a helyzetet.

A cél az, hogy a játékban szerzett tapasztalatokból megtanulják, hogy milyen csapatként sikert aratni és felismerjék, hogy a visszajelzések adása elengedhetetlen ahhoz, hogy elérjék a céljaikat.

Várjuk workshopunkra, ahol közösen kipróbáljuk és átéljük a TeamUp erejét és hasznosságát!

A résztvevői helyek korlátozottak, jelentkezési sorrendben, összesen 8 főt tudunk fogadni.

Dátum: 023. december 14. 10:00 – 12:00, online
Részvételi díj: Díjmentes, ám előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezés: az agnes.csordas.nemeth@atwork.hu e-mail címen

Iratkozzon fel hírlevelünkre!