WORKSHOP

Vezetésfejlesztés – ahogy mindig is akartuk – Szakmai workshop

  • Az Ön munkahelye is szükségét látja a vezetők fejlesztésének?
  • Kiábrándítónak tartják a szervezetben a vezetőknek tartott képzések, tréningek gyakorlati hasznát?

  • HR-esként szeretne a tréningek, e-learning, DC, coach stb. eszköztáron kívüli, igazán modern módszerrel előrukkolni a vezetők számára?
  • Az Ön munkahelyén is alacsony a vezetői fejlesztőprogramok elfogadottsága, illetve a részvételre való motiváció?
  • Szívesen megnézné nem éles helyzetben, hogy a szervezet vezetői utánpótlásának tagjai hogyan működnének vezetői szerepkörben?

Ha a fenti kérdések közül legalább 1-re igennel felelt, jöjjön el június 26-án, szerdán megrendezésre kerülő „FLIGBY – Flow Is Good Business for You” workshopunkra, hogy megismerkedjen az eszközzel, amit eddig keresett!

És hogy mit takar ez a név valójában?  A FLIGBY egy flow-elméleten alapuló vezetésfejlesztő üzleti szimuláció, amely szórakoztató módon, interaktív film-formátum során ad képet a felhasználó vezetői készségeiről, és járul hozzá azok fejlesztéséhez. A szimuláció során a felhasználó folyamatosan visszajelzéseket kap egyrészt a munkatársaitól, másrészt Mr. Fligbytől, a felhasználó személyes tanácsadójától, mentorától. A FLIGBY szakmai megalapozottságára garancia, hogy kialakításában korunk egyik legnagyobb gondolkodója, Csíkszentmihályi Mihály is aktívan részt vett.

A részvétel díjmentes, ám előzetes regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2019. június 26. (szerda) 9:00-12:30
Jelentkezés: az agnes.nemeth@atwork.hu email címen, illetve a +36 30 607 2006-os telefonszámon
Helyszín: Budapest központi helyén található rendezvényhelyszín (a regisztrálóknak e-mailen küldjük el a végleges helyszín-információkat)

A Fligby bemutató videoja (magyar felirat elérhető):

Iratkozzon fel hírlevelünkre!